За БГ Офис за контакти
началоУЕБ ХОСТИНГРеселъриУеб дизайнЕлектронна търговияИнтернет маркетинг

Интернет Маркетинг

Изкуството на Интернет бизнеса не е само в това да имаш сайт. Изкуството е да го накараш да работи за теб. А това може да се случи, ако над него работят професионалисти, доказали себе си с десетки успешни проекти.

А успешен проект е немислим без 2 неща: привлекателен дизайн и добър маркетинг.

  • Пазарът е препълнен с «професионалисти», който предлагат супер решения, струващи хиляди долари, с 1-2 посещения / ден. Това е неефективност - пари за дизайн хвърлени на вятъра.
  • Интернет е пълен с грозни елементарни решения, посещавани по 1000+ пъти на ден, но губещи 80% от потенциалните си клиенти, заради грозно или неработещо решение. Това е неефективност - пари за маркетинг хвърлени на вятъра.

Ние избягваме подобни събития - за нас маркетинга и продукта са едно цяло, и то трябва да работи. Затова прилагаме маркетингови решения, които са ефективни за клиента, а не единствено за нашата банкова сметка.

Нашите промоции/реклама включват микс от всякакви успешни интернет и стандартни рекламни технологии - Cost Per Click и Cost Per Lead, Интернет анимация, банерна и директна интернет реклама, Интернет PR, директна пощенска реклама в САЩ, Канада, Европа.

Ние подхождаме отделно към всеки проект. Изрази като «Дай ще ти сложа едно банерче», като глобално маркетингово интернет решение, са чужди за нас.

Съвременния интернет маркетинг не е само платена реклама в популярните сайтове, той е изкуство да създадеш сайта така, че да бъде в TOP 10 на www.google.com , www.yahoo.com, www.msn.com, и др. Изкуство, чието владеене позволява да елиминираш конкурентите си , без да плащаш всеки ден за това. Искуство, което е високо ценено от нашите клиенти. Защото го можем.

 

 
© 2001 - 2011 BG Office; посочените цени са с ДДС!
начало | новини | правила и условия